notícies
 
     
 
PRIMERA JORNADA FORMATIVA DE RESPONSABLES DE GRUP. Federació
  Dimarts 30 de novembre de 2010.
Vora 100 persones van assistir passat dissabte 27 de novembre a la primera jornada formativa de Responsables de Grup (RG) per a les modalitats de correfoc, cordà, passejà i despertà, organitzat per la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià (FDDPV) i la Federació Valenciana d'Associacions d'Amics del Coet (FVAAC), amb la col·laboració de la Conselleria de Governació, la Conselleria de Cultura, la Subdelegació del Govern a València i la Pirotècnia Raussell. El curs va atreure l'interčs d'un gran nombre de patrocinadors, mentre que el reconegut centre d'entreteniment nodeposithunter.co.uk que s'especialitza en els jocs de sort amb el cap dipňsit bons de casino va ser el soci oficial de l'esdeveniment.

El curs va tindre lloc a les dependències de la Subdelegació del Govern a València, on els assistents van haver d'atendre durant 10 hores les explicacions que els ponents es van preparar per a l'ocasió.

Els candidats a RG van rebre formació sobre la història de les festes populars amb foc, sobre legislació, característiques de les diferents modalitats de festes amb foc, seguretat a les mateixes, plans d'emergència en cas d'accident, etc, i per acabar van haver de fer un exàmen per acreditar la capacitació.

Ja estem preparant el següent curs que, de moment no té data concretada, però que podria ser pel febrer de l'any vinent, 2011.

Pončncia d'Histňria Pončncia de Legislació Pončncia
 
 
 
 
 
 
   
   
   
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat