notÝcies
   
  UN CAP DE SETMANA DEMON═AC. Dimonis de Vinaròs
 

El passat 4 d'octubre va ser un dia per als membres de Ball de Dimonis de Vinaròs ple d'actes demoníacs. .

El primer a Castellbisbal, on se celebrava el Correllengua amb una trobada de Bestiari a la qual va anar el nostre Bou, acompanyat d'uns quants membres de dimonis. Allí van passar tot el cap de setmana, van fer dos cercaviles amb foc i les bèsties van estar exposades durant tot el cap de setmana per tal que grans i menuts poguessen veure-les de prop.

L'altre acte, al qual vam assistir passat dissabte, va ser el I Memorial Joan Pla, que es feia a Alcanar. Qui era Joan Pla? es preguntaran. Joan era un jove d'Alcanar membre dels diables de Fotem-li foc i d'altres associacions del poble. Un jove ple de vitalitat i projectes que ara fa un any ens va deixar, provocant a tots els qui el coneixíem un buit en el cor. Per aquest motiu va ser un correfoc molt emotiu, fins i tot per als qui no havien tingut la sort de conèixer-lo. En el correfoc van participar els diables de la Ràpita, els amfitrions d'Alcanar i nosaltres. Tots ens ho vam passar molt bé recordant el nostre amic i company, fent allò que a ell també li agradava fer: correfocs. Durant el correfoc Joan va tornar a ser entre nosaltres, perquè una persona no mor mentre el seu record segueix viu.

Per últim volem felicitar a tots el membres del grup de diables d'Alcanar “Fotem-li Foc” per la magnífica organització del correfoc i a tots aquells que han fet possible que es puga haver fet aquest I Memorial a Joan Pla, que esperem que passe a ser una data en la qual ens retrobem tots el anys.

 
 
 
 
 
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat