notÝcies
   
  TANQUEM LES FESTES DE BENLLOCH 2008. Dimonis de Vinaròs
 

Es van acabant les festes estivals dels pobles...

El passat diumenge 24 d'agost per la tarda sortiem de Vinaròs en direcció a Benlloc, estava molt núvol, però igualment vam sortir. Als pocs quilòmetres ja ens plovia però finalment quan vam arribar a Benlloc ja havia parat.

Quan feia poc que havíem arribat, va vindre la regidora per obrir el local on ens canviàvem i ens vam posar a muntar tot el material i a repartir les tasques del correfoc. A les 20 h a sopar, un bon sopar per poder córrer i tocar amb força pels carrers d'aquest poble, (i n'hi ha algun que és molt costerut) que en gran part són carrers ideals per fer un correfoc perquè són estrets.

A les 23 h començàvem el correfoc, amb un principi nou “El 5é element”. Des del principi la gent del poble es va abocar a participar amb nosaltres i ens va fer xalar molt perquè els dimonis quan més xalen és quan la gent participa i tots junts fem la festa dels foc.

Després d'una hora de correfoc vam arribar al final del nostre recorregut on ens esperava una roda, que quan s'apaga, els dimonis moren fins al pròxim correfoc que ressuscitaran per tornar a omplir els carrers d'algun poble de llum, foc i música.

 

a l'esglÚsia
pintant-se
 
 
 
 
 
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat