notÝcies
     
     
 
 
     
     
 
 
     
     
 
 
         
notÝcies
 
   
 
 
 
SEGONA JORNADA FORMATIVA DE RESPONSABLES DE GRUP. Federació
Dimarts 12 d'abril de 2011. Passat dissabte 9 d’abril va tindre lloc a Picanya, la Segona Jornada Formativa per a Responsables de Grup de Consumidors Reconeguts com a Experts per a les modalitats de correfoc, cordà, passejà i despertà, organitzat per la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià (FDDPV) i la Federació Valenciana d'Associacions d'Amics del Coet (FVAAC), amb la col·laboració de la Conselleria de Governació, la Conselleria de Cultura, la Subdelegació del Govern a València i la Pirotècnia Europlà.. (més)
curs 9 abril  
 
 
  PRIMERA JORNADA FORMATIVA DE RESPONSABLES DE GRUP. Federació
Dimarts 30 de novembre de 2010. Vora 100 persones van assistir passat dissabte 27 de novembre a la primera jornada formativa de Responsables de Grup (RG) per a les modalitats de correfoc, cordà, passejà i despertà, organitzat per la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià (FDDPV) i la Federació Valenciana d'Associacions d'Amics del Coet (FVAAC), amb la col·laboració de la Conselleria de Governació, la Conselleria de Cultura, la Subdelegació del Govern a València i la Pirotècnia Raussell. (més)
PonŔncia correfocs  
 
 
 
REUNIÓ DE LA COMISSIÓ TÈCNICA SOBRE EL NOU REGLAMENT DEL FOC. Federació
Dimecres 24 de novembre de 2010. S'ha esdevingut, en dependències de la Conselleria de Governació la vuitena reunió de la Comissió Tècnica, avui presidida pel Secretari de Governació, Luís Ibañez.
La comissió compta, entre altres, amb representació de la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià (FDDPV), de la Federació Valenciana d'Associacions d'Amics del Coet (FVAAC), de l'associació d'empresaris pirotècnics (PIROVAL), de Protecció Civil... i des d'avui també de la Conselleria de Cultura.
(més)
Conselleria de Governaciˇ  
 
 
  BÈSTIES DE FESTA! HISTÒRIA I CENS IL·LUSTRAT DEL BESTIARI POPULAR AMB 700 FIGURES. Federació.
En "Bèsties de Festa!" s'explica la realitat de la imatge festiva de caràcter zoomòrfic dels territoris de parla catalana. Amb el cens del bestiari popular, queden reflexades set-centes figures tant diverses com ara, els dracs de les colles de dimonis, els cavallets, o les cucaferes.
Xavier Cordomí i Sete Udina, amb les fotografies i cens de Ramon Saumell, han escrit la història i el present d'aquestes carcasses que configuren un riquíssim patrimoni etnogràfic i cultural.
(més)
 
 
 
 

APROVADA LA TRANSPOSICIÓ DE LA DIRECTIVA DEL FOC. Federació
El consell de ministres ha aprovat avui la transposició de la directiva europea sobre la pirotècnia, que fou aprovada pel Parlament Europeu el 23 de maig de 2007 i que obligava els governs de la UE a incorporar-la al seu ordenament jurídic abans del 4 de gener de 2010. (més)

 
 

 
   
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat